PARASOLL TILL BARNVAGN

BÄSTA PARASOLL TILL BARNVAGN

Ingen tycker om att få solen i ögonen utan att kunna göra något åt detta. Inte vuxna och inte barn i barnvagnar. Med ett bra parasoll till vagnen så slipper din bebis kisa mot solen. De bästa parasollen till barnvagnar är gjorda för att ge flexibel användning och kan också bli ett gott skydd mot lättare regn.

Vi har tagit en titt på de främsta barnvagnsparasollen för att hitta det bästa solskyddet för vagnen. Genom att ta del av vad verkliga användare har att säga om design och funktion har vi fått en bättre bild av utbudet. Här kan du läsa mer om de bästa parasollen till barnvagnar i enlighet med användares åsikter. Det är förstås viktigt att du väljer en modell som passar din vagn och dina behov. Se alltid närmre på användning och lär dig lite mer om hur du kan få ut mer av ett barnvagnsparasoll innan du beställer det.

CYBEX PARASOLL

Cybex är ett välkänt märke och många väljer deras barnvagnar för att de är bra och prisvärda. Då är det inte så dumt med ett Cybex parasoll för barnvagn som passar flera av de populära modellerna. Det här parasollet kan enkelt fästas på Priam, Balios S och Eezy S.

CYBEX PARASOLL

Med Cybex barnvagnsparasoll får du en UVP-skyddsfaktor på 50. Det är riktigt bra och en god anledning att använda parasollet så snart som solen tittar ut igen. Du monterar det med ett enkelt klick och sedan justerar du för att få rätt typ av skugga. Om det blir picknick går det ju att rikta parasollet från barnvagnen som står still så att ni får skugga där ni sitter. Det är något som många föräldrar upptäcker och gillar. Det går inte att hitta många minus med detta parasoll så länge som du har en Cybex vagn som det passar för. På Amazon är det många användare som ger detta parasoll för barnvagnen höga betyg men notera att det inte är ett paraply av vanlig storlek. Det är inte så att du kan använda det för egen del då regnet öser ner. Något som uppskattas är att det är så pass lätt att vinkla parasollet samt att detta fungerar på ett stadigt vis. Risken för att det hela skulle rasa är i stort sett minimal om du använder produkten i enlighet med de instruktioner som kommer med den.

Kommer med adapter till din Cybex vagn
Enkel användning
Gott UV-skydd
Enkel justering

BUGABOO PARASOLL

Bugaboos barnvagnsparasoll finns i flera färger så att du kan matcha rätt med din Bugaboo vagn. Det här är ett parasoll som är utvecklat för att göra det enkelt att skydda barnet mot solsken.

BUGABOO PARASOLL

Men annars så kan du se fram emot enkel montering och justering som fungerar med 3 vridpunkter. I internationella nätbutiker har detta barnvagnsparasoll fått mycket höga betyg. Det beskrivs som ett parasoll som verkligen ger det skydd som behövs då solen gassar. Parasollet ger skugga i vinklar som barnvagnens inbyggda solskärm inte lyckas med. Det går ju även att fästa parasollet från Bugaboo på båda sidorna av vagnen. Därmed är det enkelt att hitta rätt vinkel. Både för skugga i vagnen och bredvid då ni kanske sitter på en filt i gräset alldeles vid barnvagnen. SPF 50 är mycket bra och i linje med vad som kan förväntas av de bästa parasollen för barnvagnar. Det är ett skydd som gör att du kan känna dig lugn för barnets hud och syn även då det är en väldigt solig dag.

Enkel justering
Lätt montering
Kommer med adapter
Passar alla Bugaboo vagnar utom Ant

Om du skulle ha en Bugaboo Ant så är det alltså ett minus att detta parasoll inte kommer att fungera för den vagnen.

JOOLZ PARASOLL

Det holländska märket Joolz står bakom ett mycket prisvärt parasoll som inte kostar mer än strax under 400 kronor. Det här är ett barnvagnsparasoll som passar de fina Joolz vagnarna. Du får gott om skugga tack vare en helt unik design och form som verkligen kommer åt alla vinklar.

JOOLZ PARASOLL

Du kommer att få stor nytta av detta parasoll för vagnen om du har en Joolz Day2, Joolz Day3, Joolz Geo2 eller Joolz Hub. Om du har en annan vagn så är det inte säkert att det kommer att fungera så väl. Parasollet är gjort för att kunna böjas i 2 positioner. Det är enkelt att fästa det på vagnen och sedan rikta så att det blir bästa möjliga skugga för barnet. Det här är ett parasoll som håller mycket hög kvalitet men om det blåser på starkt så kan det bli lite skakigt. Vi har noterat att många gillar detta parasoll särskilt mycket på grund av färg och design. Dessutom är det flera som intygar att parasollet fungerar precis så som beskrivs i produktbeskrivningen. Har du en Joolz vagn så är detta ett mycket bra val.

Praktisk design
Solskydd 50+
Justerbart
Enkel fästning

FILLIKID PARASOLL

Om du är ute efter ett billigt parasoll för barnvagnen kan Fillikid vara ett bra val. Det här är ett parasoll som kommer med en clip-on-funktion som borde passa de flesta barnvagnar. Du får skydd mot solens strålar på ett effektivt sätt.

FILLIKID PARASOLL

Det ska sägas att det här är ett enklare barnvagnsparasoll men om det är så att du har en ovanligare vagn eller helt enkelt känner att något billigare blir bättre så kan Fillikid fungera mycket bra. Det har fått fina användarrecensioner på internationella sajter som Amazon. Många intygar att passformen är god och att det är enkelt att hantera parasollet för att få perfekt skugga där barnet sitter i vagnen. Dessutom är det enkelt att ta med sig parasollet då det inte används. Det går att dela upp det i två delar så att du kan lägga det i din väska eller kanske direkt under vagnen. Designen är elegant och den passar mycket bra med de flesta barnvagnsmodeller. Ska det vara ett billigt barnvagnsparasoll har du hittat rätt!

50+ UV-skydd
Vikningsbart
Universalfäste
Lätt att använda

ELODIE PARASOLL

Elodie är ett mellanprismärke som har tagit fram ett barnvagnsparasoll med klassisk design. Det är gjort för att göra det enkelt att skapa skugga över barnet i vagnen. Med elegant design så passar parasollet bra ihop med de flesta vagnar.

ELODIE PARASOLL

De dubbla viklederna gör att du lätt kan få till den skugga som du behöver. Det går att positionera parasollet på ett enkelt vis tack vare denna design. Materialet i parasollet är polyester och det är detta som gör att det ger ett så högt UV-skydd. Betygen på sajter som Amazon är höga. Användare berättar att de inte bara använder det som solskydd på vagnen. Det är också möjligt att dra nytta av Elodies barnvagnsparasoll för att få skugga under trädgårdsarbete eller då du sitter på en solig balkong. Om du finner en bra plats att fästa på så fungerar det bra. Det här är ett allsidigt parasoll för barnvagnen med vacker design som kan rekommenderas till de allra flesta.

UV-skydd 50
Dubbla vikleder
Enkel fästning
Snygg design

SAMMANFATTNING

Vi kan säga att du egentligen har två val då du vill få det bästa parasollet till barnvagnen. Antingen väljer du ett parasoll som är särskilt till för den barnvagn som du har eller så väljer du en design som fungerar för alla typer av barnvagnar. Vi tycker att Fillikid imponerar med sitt låga pris och flexibilitet. Men sedan är det förstås så att ett barnvagnsparasoll som Bugaboo eller Cybex håller väldigt hög kvalitet. De är dessutom mycket bra val då du har vagn från samma märke. Utöver detta är det inte så dumt att se på hur det går att rikta parasollet för att använda det på ett flexibelt sätt över och omkring vagnen. Det är något att tänka på om du ofta är ute med vagnen i solen och kommer att använda parasollet både för promenader och då ni slår er ner på en filt i en park.

Vi har inte utfört ett eget test av parasoller till barnvagnar. Istället har vi sammanställt externa användaromdömen, tester och artiklar. Våra källor hittar du nedan.

Källor för recensioner av användare:

Cybex

https://www.influenster.com/reviews/cybex-priam-stroller-parasol

Bugaboo

https://www.amazon.com/Bugaboo-Parasol/product-reviews/B01N25BP02?pageNumber=2

https://www.influenster.com/reviews/bugaboo-parasol-red

Joolz

https://www.joolz.com/cz/en/joolz-parasol/242155-M.html?yoReviewsPage=10

https://www.amazon.com/Joolz-Parasol-Hippo-Grey/product-reviews/B01MA2EDBC?reviewerType=all_reviews

Fillikid

https://www.amazon.de/-/en/Fillikid-Parasol-Protection-Circle-Black/dp/B004WBIC0S

Elodie