NÄSTRIMMER

BÄSTA NÄSTRIMMER

Få bort näshår med bästa nästrimmern!
När du har en bra nästrimmer så kan du lätt få bort oönskat hår både i näsan och i öron. En trimmer ska vara smärtfri att använda och den måste förstås också erbjuda hög nivå på hygien. Istället för att stå och kämpa med en pincett som får dina ögon att tåras av smärta så kan du köpa bästa nästrimmern som gör jobbet smidigt och snabbt.

Vi har tagit en titt på 5 olika nästrimmers som har utsetts som de bästa i nästrimmer tester såväl som i omdömen av användare. Det har visat sig finnas några kända märken som är särskilt bra på nästrimmers och som erbjuder trimmers som är både hållbara och prisvärda. Vårt tips är att du köper trimmern som motsvarar dina specifika behov.

BABYLISS NÄS- OCH ÖRONHÅRSTRIMMER

Babyliss näs- och öronhårstrimmer är mycket populär. Den är smidig att använda och erbjuder hög precision. Du kan använda den för näshår såväl som för hår i öronen. Det går att trimma själv eftersom trimmern är gjord för att hjälpa dig att komma åt ordentligt.
Med Babyliss nästrimmer blir det enkelt att få bort hår i näsan. Formen på handtaget gör att du får ett gott grepp. Klippsystemet är cirkelformat så att du slipper smärta från hår som slits loss. Det går lika bra att använda denna trimmer i öron som i näsa.

BABYLISS NÄS- OCH ÖRONHÅRSTRIMMER

Med en enda på- och av-knapp så kan vem som helst förstå hur det går till. Men tänk på att göra rent trimmern efter varje användning. Det gör du genom att skölja av trimmerhuvudet med vatten.
Maskinen är batteridriven men du får själv se till att ha ett batteri redo för det kommer inte med i paketet. Det kan förstås ses som ett mindre minus. En annan sak som användare ofta påpekar är att det här är en ganska högljudd nästrimmer.
Fast när vi ser på omdömen så är de för det mesta positiva. Trimmern får bort mer hår än vad du tror och den är enkel att använda. Du får smärtfri och effektivt näshårsklippning. Det blir lite varmt i näsan men det bränns inte. Om du tycker att det blir för varmt kan du ta en kort paus och sedan fortsätta.
Vi noterar att Babyliss nästrimmer är så pass populär att den ofta säljs ut i butiker. Men du bör ändå finna den online då flera svenska butiker erbjuder denna nästrimmerprodukt.

Effektiv
Enkel användning
Säker
Går att skölja av
Drivs med batterier

PANASONIC NÄSTRIMMER

Ett säkert val för dig som vill ha en praktisk näsklippare är Panasonics nästrimmer. Panasonic är ju ett känt märke och deras nästrimmer är även gjord för att du ska kunna trimma hår i öron. Du får precision ner till 0,5 mm vilket är imponerande.

PANASONIC NÄSTRIMMER

Med Panasonics nästrimmer kan du trimma i näsa, öron och även ögonbryn. Då den har en så fin precision blir det märkbar skillnad på kort tid. Bladen är dubbla och rostfria. Trimmern har ett särskilt sköljsystem som gör det enkelt att få den ren under en rinnande kran.
Batteridriften gör att du kan använda denna trimmer hemma, på resan eller var du än vill. Du får hög säkerhet och dessutom så kan detta beskrivas som en hygienisk trimmer som du kan få användning av under många års tid.

Hög precision
Flexibel användning
Sköljsystem
Dubbla roterande blad
Batteridriven

När vi ser på omdömen och nästrimmer tester så får denna Panasonic trimmer höga betyg. Vissa tycker att den är aningen klumpig och lite tung. Dessutom är den inte så tyst som andra nästrimmers som vunnit bäst i test är. En del menar att du inte bör använda den där folk kan bli störda. Men de flesta är överens om att användningen är enkel och att detta är en prisvärd näs- och öron-trimmer.

REMINGTON NOSE & DETAILS TRIMMER

Med en Remington nästrimmer kan du få bort oönskat hår i näsan såväl som i öronen. Det här är ett unikt verktyg som har så kallad antimikrobiellt nano silver på bladen. Det betyder att bakterier får svårt att samlas på trimmern vilket ger dig hygienisk hårklippning i näsborrar och öron.

REMINGTON NOSE & DETAILS TRIMMER

Med en smart vinkel på trimmerhuvudet så är det lätt att komma åt även där du inte ser så bra. Du kan även lita på att trimmern är säker att använda i öron och näsa. Det går också att använda en justerbar kam som kommer med trimmerhuvudet för att till exempel snygga till polisonger eller skägg.
Ta med dig din Remington nästrimmer in i duschen och se fram emot lång livslängd med ett kraftfullt litiumbatteri. Var dock medveten om att du måste skaffa nytt batteri när det första är slut eftersom det inte går att ladda igen.
Användaromdömen visar att denna trimmer lever upp till sin produktbeskrivning och det som sägs i nästrimmer tester. Var dock medveten om att längre användning gör att trimmern blir väldigt varm.

Anti-bakteriell effekt
Smart vinklad design
Även för polisonger och skägg
Duschsäker
Ergonomisk

PHILIPS NT5650/16 NÄSTRIMMER

Philips är ett märke som står för kvalitet. Deras NT5650/16 nästrimmer är en del av en serie med klippmaskiner för näshår, öronhår och ögonbryn. Tanken är att du lätt ska komma åt där det annars är lite svårt att klippa hår.

PHILIPS NT5650/16 NÄSTRIMMER

Knivbladen i denna trimmer är vassa men det är helst säkert att använda den. Du får snabbt bort oönskat hår utan att det gör ont. När du är klar är det bara att skölja av med vatten. När vi ser på användaromdömen är det just den enkla och hygieniska användningen som står i fokus.
Många uppskattar att denna trimmer inte sliter och drar i hår. Det är inte för inte att denna Philips nästrimmer har utsetts till Amazons Choice. Många intygar att de även trimmar ögonbryn och polisonger med trimmern.
Det här är en mjuk trimmer som har en kompakt form utan att vara för tung och otymplig. Dessutom ska det nämnas att den har ett rimligt pris. Om du vill ha en tystare trimmer som är lätt att använda så har du hittat rätt!

Effektiv
Vass
Säker
God hygien
Drar inte i håren

TAURUS HIPNOS NÄSTRIMMER

Taurus syns inte flitigt i svenska tester av nästrimmers men är en maskin som har fått goda betyg i andra länder. Denna nästrimmer kan användas i näsa såväl som i öron. Den är liten och praktiskt och kommer med en borste för enkel rengöring efter användning.

TAURUS HIPNOS NÄSTRIMMER

Det här är helt klart en liten trimmer som gör jobbet. Hipnos nästrimmer är praktisk och den rekommenderas av användare från flera olika länder. Vissa tycker inte att den klipper tillräckligt men andra menar att det blir perfekt. Det här är ju något av en smaksak men det är svårt att hitta omdömen som helt ratar Taurus Hipnos nästrimmer.

Praktisk
Skonsam
Hållbar
Snabb
Batteridriven

Sammanfattning

Om du är på jakt efter bästa nästrimmern så kan en Babyliss eller Panasonic rekommenderas. Det finns fler märken och modeller som är bra och som fungerar smärtfritt och effektivt. Men vi lade märke till att både Babyliss och Panasonic förekommer i nästrimmer tester samt att det som sägs av experter matchar det som användare nämner i sina omdömen.
Du bör tänka på saker som hur varm nästrimmern blir och om den är väl anpassad till hygienisk användning. Det bör vara enkelt att skölja av trimmern eller använda den i duschen om du vill det. Dessutom är det en stor fördel att välja en batteridriven modell som du enkelt får med dig till exempel då du är på semester.

Mer om källor för vår produktbedömning

Vi har inte testat och gått igenom varje nästrimmer som finns på marknaden. Istället har vi läst på i nästrimmer tester och kollat om användaromdömen bekräftar det som experterna säger. Vi har sett på svenska såväl som utländska källor för att få en bättre bild av vilka nästrimmers som är relevanta för dig som vill ha en riktigt bra produkt.

Källor för vårt urval av produkter är:

Babyliss näs- och öronhårstrimmer

https://lyko.com/sv/babyliss/babyliss-nasoronharstrimmer-e650e

https://www.nordicfeel.se/hudvard/rakning/trimmer/babyliss-multi-trimmer-nose-ear-50016