NAGELSTÄRKARE

BÄSTA NAGELSTÄRKARE

Många lider av sköra och svaga naglar helt i onödan. Det finns hjälp att få i form av nagelstärkare vilket är ett medel att måla eller droppa på naglar för att öka styrkan och friskheten i dem. Vi på Testson har jämfört sju olika medel som ska göra nageln starkare och vi har utsett en vinnare.

kollage av nagelstärkare

En nagelförstärkare ska ge ett snabbt resultat i form av starkare naglar som blir mindre sköra och bräckliga. Men hjälp av en nagelförstärkare som Nail Food från Scratch Nails som är vår vinnare i bästa nagelförstärkare 2020, kan ett snabbt resultat uppnås och det är något användare uppskattar med produkten.

 

TRIND NAIL REPAIR NATURAL

Nagelmärket Trind är känt för riktigt bra produkter för naglarna och är ett av de mest sålda märkena när det kommer till nagelprodukter. Trind Nail Repair Natural är en nagelförstärkare som bygger upp spröda naglar som lätt kan skiva sig, till att få en hälsosam och stark känsla.

TRIND NAIL REPAIR NATURAL

Trind Nail Repair Natural

Produkten kommer i en flaska och med hjälp av en pensel ska förstärkaren penslas på över hela nageln två gånger per dag och redan efter två veckor kommer du att märka resultat. Den innehåller proteinmolekyler i form av keratin som gör att nageln blir starkare och friskare. Priset är rätt högt och det tar ganska lång tid för oss att se resultat av produkten. Men för den som kan vänta är det en jättebra produkt för starkare naglar.

DIAMOND STRENGTH HARDENER SALLY HANSEN

Diamond Strength Hardener från Sally Hansen är en nagelförstärkare som återför fukt till nageln och gör den starkare. Denna nagelstärkare kommer i en flaska som innehåller tolv milliliter vilket är mer produkt än i nagelstärkarna från andra märken. Produkten ska appliceras över hela nageln efter att nageln är ren och helt torr.

DIAMOND STRENGTH HARDENER SALLY HANSEN

Diamond Strength Hardener Sally Hansen

Det är rekommenderat att använda Sally Hansens baslack efter för att försegla nagelstärkaren under lacket. Produkten är enkel att applicera med pensel och ger ett omedelbart resultat. Däremot känns det mer som en snabb lösning innan nagellackandet och därför kan vi inte placera Diamond Strength högre upp. De andra produkterna från andra märken i den här testsammanställningen är långsiktiga som ska hjälpa nageln att själv bli mycket starkare.

OPI NAIL ENVY

OPI är ett väldigt välkänt märke för nagelprodukter och det säljs över hela världen. För den som är riktigt intresserad av nagelvård är det självklart att en produkt från OPI ska in i denna sammanställning. OPI är lite dyrare i prisnivån och därför placerar vi nagelstärkaren lite längre ner i resultatet. På många nagelsalonger används OPI och nagelförstärkaren Nail Envy.

OPI NAIL ENVY

OPI Nail Envy

Produkten stryks på två gånger första dagen och sedan fortsätts det med en gång per dag i tre till sex veckor. Nagelförstärkaren tas bort med nagellacksborttagning och det går även att använda Nail Eny innan lackning görs. Den kommer att fungera som en skyddande barriär mellan nageln och nagellacket. OPI:s produkter fungerar bäst tillsammans och det är rekommenderat att använda ett baslack efter Nail Envy.

BOHO GREEN MAKE-UP NATURAL NAIL HARDENER 8-FREE

Från Boho Green Make-up kommer Natural Nail Hardener som hjälper nageln att bli naturligt frisk och stark. Den innehåller 85 % helt naturliga ingredienser och är fri från formaldehyd, toluen och parabener. Det är rekommenderat att använda denna förstärkare varje dag på naglarna helst två gånger om dagen och efter ett par veckor kommer resultatet att märkas.

BOHO GREEN MAKE-UP NATURAL NAIL HARDENER 8-FREE

Boho Green Make-Up Natural Nail Hardener 8-Free

Alla förpackningar från Boho Green Make-up kommer från återvunnet material och är eko-certifierade och därför väljer vi att ta med denna nagelförstärkare som fungerar utmärkt för den som vill ha starka naglar naturligt. Det går att använda nagellack ovanpå nagelförstärkaren och Boho Green Make-up har flera andra produkter i samma serie som nagelförstärkaren. Det som drar ner vårt betyg är att det finns lite mixade recensioner om produkten och det tar relativt lång tid innan bra resultat uppnås.

SCRATCH NAILS NAIL FOOD

En av de absolut bästa produkterna på marknaden för sköra naglar är Scratch Nails nagelförstärkare Nail Food som ger näring till naglarna och bygger upp styrkan naturligt i nagel. Nail Food blev vår självklara vinnare och den får högt betyg av hela vår redaktion. Priset är rätt högt, men i det här fallet är det motiverat när vi väger in prisnivån och jämför med andra produkter. Andra användare uppger att produkten fungerat mycket bra för att bygga upp flisande och sköra naglar och att de är nöjda med produkten. Eftersom denna nagelstärkare är i flytande form ska den penslas på vid nagelns början där nagelbandet sitter. Nageln kommer att ta till sig produkten och för att hjälpa till går det att gnugga in den med fingrarna eller nagel mot nagel.

SCRATCH NAILS NAIL FOOD

Scratch Nails Nail Food

Nail Food passar lika bra för naturliga naglar som konstgjorda naglar och hjälper till att återfukta nagelbädden och det gör att den egna nageln blir starkare. Det är en småmolekylär olja som lätt kan tränga in i nagel och med kallpressad sesamolja blir nageln konditionerad. Produkten torkar upp ganska snabbt och det är enkelt att applicera den, när produkten sjunkit in i nageln går det bra att börja lacka den. Nail Food innehåller även myrra och lavendel som gör att doften blir fräsch och samtidigt får antiseptiska egenskaper vilket hämmar bakterietillväxt. Trots att Nail food har ett högre pris än de andra nagelstärkare som vi jämförde utser vi den till vinnare.

MAVALA SCIENTIFIQUEK+ NAGELHÄRDARE

Från Mavala kommer ScientifiqueK + Nagelhärdare som ska ge ett snabbt resultat i form av starkare naglar. Denna produkt kommer i en liten flaska likadan som för ett nagellack och ska penslas på nageln. Det är viktigt att pensla från nagelns mitt ut till tippen och inte komma längre ner mot nagelbandet då produkten kan göra nagelbandet hårt. ScientifiqueK innehåller ingen formaldehyd vilket är jättebra. Det är rekommenderat att använda produkten två till tre gånger i veckan för att nå bästa resultat. Många användare uppger att de fått synbart resultat redan efter tre veckors användning och det visar att ScientifiqueK är en riktigt bra nagelstärkare. Det som gör att den inte kommer högre upp i resultatet är att det verkar variera lite mellan användare där vissa får väldigt bra resultat och vissa mindre bra.

MAVALA SCIENTIFIQUEK+ NAGELHÄRDARE

Mavala ScientifiqueK+ Nagelhärdare

Eftersom Mavala ScientifiqueK + Nagelhärdare lägger sig som ett lager på nageln infinner sig känslan av att nageln är hårdare snabbt. Det går att använda den här produkten på naturliga naglar och eftersom penslingen ska göras på halva övre nageln passar denna produkt inte för konstgjorda naglar. Det gör att vårt betyg dras ner lite. ScientifiqueK innehåller keratin som gör att nageln byggs upp och blir starkare över tid och användning. Priset är lite över medel men fortfarande inte lika högt som Nail Food. På Testson har vi placerat denna nagelförstärkare från Mavala på andra plats för bästa nagelförstärkare 2020. Om den hade fungerat på konstgjorda naglar hade det varit en hård kamp mellan ScientifiqueK och Nail Food.

LONDON GRACE RENEW + REVIVE NAIL TREATMENT

London Grace Renew + Revive Nail Treatment är en väldigt spännande nagelförstärkare som fungerar vårdande och återfuktande. London Grace är ett spännande märke som har massor av olika sorters nagelprodukter. Alla produkter är veganska och cruelty free vilket är väldigt efterfrågat på marknaden av medvetna köpare. Denna förstärkare för naglar ska användas två gånger per dag under sju dagar totalt för att börja märka resultat. Kunder upplever bättre naglar samt att nagelbanden känns mer återfuktade och smidigare efter användningen. Även denna nagelförstärkare är vegansk vilket höjer betyget på produkten hos vår redaktion. Doften är mycket trevlig och fräsch och produkten är lättapplicerad och absorberas snabbt in i huden och nageln. Den innehåller bland annat jungfruolja och kokosolja som verkar för att återfukta och göra nageln hälsosam.

LONDON GRACE RENEW + REVIVE NAIL TREATMENT

LONDON GRACE RENEW + REVIVE NAIL TREATMENT

Prisnivån är lite billigare än de två produkterna Nail Food och ScientifiqueK vilket påverkar betyget från oss till det positiva eftersom London Grace har en bra produkt till ett billigare pris. Men den räcker inte ända fram till de andra två nagelförstärkarna som är värda en högre prisnivå. Men i mellanprisklassen ligger London Grace Renew + Revive Nail Treatment i toppen. Naglarna blir omedelbart återfuktade och i bättre skick än innan appliceringen, men eftersom det inte skapas någon barriär för nageln tar det lite tid innan resultatet kommer. Efter någon vecka kan det kännas att nageln är hårdare och nagelstärkaren från London Grace har börjat fungera. Vi ser att det är en klar tredje plats i vårt testsammanställning.

MER OM NAGELSTÄRKARE OCH HUR VI UTSETT VÅR VINNARE

Nagelförstärkaren Nail Food från svenska märket Scratch Nails är vår vinnare i sammanställningen av tester, tätt följd av Mavalas ScientfiqueK och resultatet kommer från en enhällig redaktion. Nail Food är faktiskt en av de dyraste produkterna i vårt jämförelse men eftersom kunder upplever att den fungerar så bra är det vår vinnare. Den har väldigt bra användaromdömen där användare uppger att nagelförstärkaren gjort deras naglar starka snabbt. Det är riktigt bra att det går att använda Nail Food oavsett om du har naturliga naglar eller konstgjorda naglar eftersom produkten tar sig in under den konstgjorda nageln utan att påverka hållbarheten. Kunder uppskattar att doften är fräsch och att det inte finns någon konstig kemikaliedoft som många nagellack har. Vi kan rekommendera Nail Food från Scratch Nails till alla som vill ha snygga och starka naglar.

Vi har inte gjort ett eget test av nagelstärkare. Istället har vi inhämtat informationen externt, i huvudsak från webbutiker och kundomdömen från kunder som testat de olika produkterna. Detta har gett oss stora mängder information att analysera, vilket gjort att vi med ganska stor säkerhet kunnat analysera och utse de bästa valen på marknaden. En noggrann analys av nagelstärkarna har gjort att vi till sist kunnat utse en vinnare.