JORDBORR

BÄSTA JORDBORR

Är du på jakt efter ett verktyg som hjälpmedel när du ska bygga ditt staket, eller något annat jobb som kräver att du gör många hål i marken på kort tid. Då är en jordborr det rätta verktyget för dig. Borren gör det möjligt att snabbt och smidigt skapa identiska hål i marken vilket gör att arbetet både går fortare och att du får ett bättre resultat.

kollage av jordborrar

Det finns mängder med olika borrar på marknaden och för att underlätta för dig inför ditt nästa köp har vi granskat tester och köpguider och listat de bästa borrarna som finns på marknaden idag. Det finns fördelar och nackdelar med alla verktyg så läs igenom alla recensioner för att hitta den borr som passar just dig och ditt arbete bäst.

NEMAXX EB52

Nästa jordborr i jämförelsen av jordborrar är Nemaxx EB52. Det är också en bensindriven jordborr vilket gör att du kan använda borren på många fler platser än eldrivna borrar. Motorn ger dig tillräckligt med kraft för att klara de flesta arbetena snabbt och effektivt. Den kan användas av antingen en eller två personer vilket underlättar tuffare arbeten och gör att du själv kan klara av borrningar hemma. Prislappen är relativt låg vilket gör att Nemaxx EB52 är ett perfekt val för dig som inte känner att du kommer använda en jordborr särskilt mycket men ändå tillräckligt för att ha en hemma. Den kommer klara av alla typer av arbeten runtom hemmet och de flesta uppdragen på arbetsplatser vilket gör Nemaxx EB52 till ett riktigt bra val av jordborr.

Nemaxx EB52

KOLLA PRISET HOS

Det kunderna skriver om Nemaxx EB52 är att den är enkel att använda även om du är själv, allt som krävs är att du har lite styrka. Många säger att Nemaxx EB52 är väldigt robust byggd och fungerar perfekt för alla typer av grävningar. Nemaxx EB52 är alltså en jordborr för dig som inte vill spendera mycket pengar på verktyget men ändå vill ha något som klarar av alla typer av arbeten och som kommer att hålla i många år framöver. Jordborren kommer också med tre olika borr för att du ska slippa köpa dem separat bara för att göra ett specifikt arbete. Nemaxx EB52 är en riktigt bra jordborr som är robust byggd och det ger den en hög placering i testjämförelsen. Det är helt enkelt kvalitet till ett bra pris.

ZIPPER ZI-ELB70

Är du på jakt efter en jordborr som är konstruerad för att bara användas av en person är Zipper ZI-ELB70 ett bra val. Likt de tidigare jordborrarna är detta verktyg bensindrivet vilket ger dig riktigt bra kraft för att borra alla typer av hål i marken. Verktyget kommer med tre olika borrstorlekar för att du ska kunna borra hål på upp till 200 millimeter i diameter. Den är även utrustad med antivibrationssystem för att den ska vara bekväm att använda under längre perioder. Zipper ZI-ELB70 har både strömbrytare och gasstyrning på höger sida för att vara så enkel som möjligt att använda. Prislappen är även mycket förmånlig vilket gör att den passar de flestas budget. Det är ett mångsidigt verktyg i bra kvalitet till ett riktigt bra pris.

Zipper ZI-ELB70

KOLLA PRISET HOS

Om vi kollar på vad användarna tycker om Zipper ZI-ELB70 finns det nästan uteslutande bra recensioner. De flesta skriver att verktyget fungerar som det ska och borrar djupa hål på bara några sekunder. Det skrivs också en del om att verktygen inte har särskilt lång livslängd vilket är bra att ha i åtanke när du gör ditt köp. Zipper ZI-ELB70 är en perfekt jordborr för dig som vill ha en lite enklare borr till ett riktigt bra pris som kommer klara i princip alla typer av arbeten runtom i hemmet. Den kommer inte klara sig särskilt länge på en arbetsplats och livslängden är kortare än på andra jordborrar i vår köpguide. Det är priset och enkelheten som gör att Zipper ZI-ELB70 får en plats i sammanställningen.

VIDAXL JORDBORR

Nästa jordborr är vidaXL Jordborr. Denna borr ger dig allt du behöver för att borra hål till ditt nästa staket, när du ska plantera träd eller vid andra arbeten som kräver att du kan gräva hål snabbt och smidigt. vidaXL Jordborr kommer med en mängd olika tillbehör som tre olika borr för att kunna göra hål upp till 200 millimeter, en borreparationssats och en verktygssats. Allt för att du inte ska behöva känna att du saknar något när du arbetar. Jordborren är ergonomiskt utformad med antivibration för att vara så bekväm som möjligt att använda vid långa arbetspass. Jordborren är bensindriven och därmed bärbar för dig som behöver borra hål på olika platser. Det är helt enkelt en riktigt bra jordborr för alla typer av arbeten.

vidaXL Jordborr

KOLLA PRISET HOS

Det användarna skriver om vidaXL Jordborr är att verktyget fungerar riktigt bra. Det gräver många hål på kort tid och är mycket smidigt att använda. Det skrivs lite om att den är tung att bära, vilket kan vara bra att ha i åtanke om du ska förflytta dig mycket när du arbetar. vidaXL Jordborr är en perfekt jordborr för hemmabruk men kommer även fungera riktigt bra på de flesta arbetsplatserna. Det är ett verktyg av riktigt bra kvalitet som du alltid kommer kunna lita på och som kommer att hålla i många år framöver. Superb kvalitet och smidighet till ett bra pris är det som gör att vidaXL Jordborr har en självklar plats bland jordborrarna. Den är dessutom GS-certifierad vilket betyder att den uppfyller den högsta säkerhetsstandarden.

TEXAS EA1200

Är du ute efter en elektrisk jordborr är Texas EA1200 ett bra alternativ. Denna jordborr ger dig allt du behöver för att klara de flesta arbetena runtom hemmet och även många på arbetsplatsen. Det medföljer ett borr som kan borra hål med 150 millimeter i diameter vilket lämpar sig utmärkt när du ska sätta upp staket.

Texas EA1200

Eftersom den är elektrisk blir användningsområdet lite mindre än med bensindrivna maskiner, då du kommer behöva ha ett uttag i närheten vid användning. Texas EA1200 väger bara 12 kilo vilket gör den enkel att ta med sig från plats till plats om det behövs. Prislappen ligger någonstans i mellanklass, den är inte dyr men samtidigt inte billig: Det är bra att ha i åtanke eftersom det finns andra med mer kraft till ett mindre pris.

STIHL BT 131

Den sista jordborren är Stihl BT 131. Det är en jordborr av toppklass för dig som är ute efter det absolut bästa. Med Stihl BT 131 kan du borra hål som är upp till 300 millimeter stora på bara några sekunder. Det är en bensindriven enmansborr vilket både gör den mångsidig och mycket enkel att använda.

Stihl BT 131

Priset på Stihl BT 131 är högt men för pengarna får du en av de absolut bästa jordborrarna på marknaden. Kommer du däremot inte behöva all kraft den ger dig eller inte känner att du kommer använda verktyget tillräckligt mycket för att investeringen ska vara värd det finns det andra jordborrar som kanske lämpar sig bättre för just dina ändamål. Stihl BT 131 är en jordborr för proffs som klarar alla typer av arbeten i många år.

NEA 52E

Den första jordborren som vi granskat är NEA 52E. Det är ett bensindrivet verktyg som ger dig riktigt mycket kraft för att du ska kunna göra jobbet så snabbt som möjligt. Den går att använda med antingen en eller två personer och har ett så kallat dödmansgrepp vilket betyder att maskinen stannar helt om användaren släpper taget.

NEA 52E

Det är för att borren ska vara så säker att använda som möjligt. NEA 52E är en perfekt borr för dig som är ute efter ett verktyg med riktigt mycket kraft som kommer klara alla typer av borrningar i marken snabbt och effektivt. Prislappen är ganska hög men för priset får du ett verktyg av absolut toppklass som du kommer ha användning av i många år framöver både hemma och på arbetsplatsen.

TEXAS EA5300

Nästa jordborr är Texas EA5300. Det är en bensindriven jordborr med riktigt mycket kraft för dig som vill arbeta mycket under långa perioder. Den har ett ergonomiskt handtag för att vara så bekväm som möjligt att använda och den kan borra hål på upp till 150 millimeter i diameter.

Texas EA5300

Prislappen på Texas EA5300 är lite högre än för andra jordborrar med likmande kraft men det vägs upp av dess robusta konstruktion vilket betyder att den kommer fungera i många år framöver utan några problem. Att Texas EA5300 till skillnad från Texas EA1200 är bensindriven gör att du får en lika bra jordborr men med större användningsområde och lite mer kraft. Texas EA5300 är en perfekt jordborr för hemmabruk eller till arbeten på en arbetsplats som inte kräver att du borrar särskilt stora hål.

MER OM TESTVINNANDE JORDBORREN

Det är sällan enkelt att välja en vinnare i testjämförelser då det finns många faktorer som spelar in när det blir dags att välja, såsom pris, mångsidighet, användningsområde samt funktioner. Den jordborr som utses som bäst är den som har bäst kombination av alla faktorer och vinnaren av granskningen av jordborrar är NEA 52E. Det är en jordborr som kommer till ett riktigt bra pris och som samtidigt ger dig bra med kraft. Den är säker att använda och ergonomisk för att vara så bekväm som möjligt även under långa arbetspass. NEA 52E är en bra jordborr till ett fördelaktigt pris. Med den kommer du kunna genomföra alla typer av borrningar runtom hemmet och på arbetsplatsen. Läs igenom alla recensioner om du är ute efter en jordborr för ett specifikt arbete, kanske vinnaren inte passar just dig bäst.

KÄLLOR