HOPPDJUR

BÄSTA HOPPDJUR

Ett hoppdjur är en rolig utveckling av den klassiska leksaken hoppboll. De flesta barn är väldigt förtjusta i djur och med ett hoppdjur är det ju väldigt nära till hands att leka att man faktiskt rider på djuret. Förutom att hoppdjur är en rolig leksak så ger det även bra träning av både balansen och motoriken.

kollage av hoppdjur

Det är en leksak som de flesta barn kan uppskatta och ha roligt med under många år. Det finns hoppdjur på de flesta teman, såsom kor, hästar, grodor, dinosaurier, drakar, enhörning, hundar och katter. Det bör alltså inte vara några större problem med att hitta barnets favoritdjur.

KIDZZFARM HOPPKOSSA BELLA

Det här är ett av de mest populära hoppdjuren på marknaden just nu. Hoppkossan Bella finns bland annat i färgerna grå, rosa och vit. Den går att använda från 1 års ålder tills dess att barnet väger 30 kg. Den här hoppkossan är en gullig figur med fina detaljer och mönster. Den går att studsa omkring på såväl utomhus som inomhus, genom att hålla i sig i hoppkossans greppvänliga horn högst upp på huvudet. Prismässigt ligger Hoppkossan Bella i linje med övriga hoppdjur på marknaden.

KidZZfarm Hoppkossa Bella

KidZZfarm Hoppkossa Bella är även en produkt som är populär internationellt. Bland kunderna som köpt och använt sig av det här hoppdjuret är de allra flesta nöjda. Bland annat beskriver kunder hur den är lätt att pumpa upp, att deras barn älskar att hoppa på den och att den är hållbar och av god kvalitet. Någon enstaka användare beskriver som negativt att den är lite instabil framtill.

GERARDO TOYS HOPPDJUR KANIN

Gerardo Toys Kanin är en rolig variant av hoppdjur som bland annat finns i färgerna rosa och grå. Kaninen, som har stora ögon, rosa nos och kanintänder är dessutom utrustad med rejäla och långa öron att greppa tag i. Öronen/handtagen är längre än på de flesta andra hoppdjur vilket kan göra hoppandet lättare. Vad vi ser som en annan stor fördel med Gerardo Toys Hoppdjur Kanin är att den kan användas av personer på upp till 100 kg. Det gör att vuxna inte behöver vara rädda för att sitta på den, likaså tål den lite mer vilda lekar, exempelvis när två barn sitter på den samtidigt.

Gerardo Toys Hoppdjur Kanin

Tillsammans med den här hoppkaninen så medföljer även ett födelsebevis, så att man ska kunna komma ihåg och fira hoppdjurets födelsedag varje år. Bland kunderna som köpt och använt sig av den här kaninen har flera lämnat positiva omdömen. Kunder beskriver till exempel hur den är lätt att blåsa upp, att barnen har väldigt kul med den och att den har en bra höjd.

GERARDO TOYS HOPPDJUR ENHÖRNING

Det här hoppdjuret från Gerardo Toys är i grund och botten likadan som kaninen men istället designad som en enhörning. Vi gillar designen på det här hoppdjuret, med ett färgtema som är glatt och fantasifullt, och som faller många barn i smaken.

Gerardo Toys Hoppdjur Enhörning

Även den här hopp-enhörningnen är rekommenderad från 1 års ålder och tål användarvikt på upp till 100 kg. I paketet så medföljer det även en pump.

HAPPY BABY HOPPDJUR DRAKE

Det här hoppdjuret från Happy Baby är designat som en drake. Draken har en svans, taggar på huvudet och rejäla öron att ta tag i medan man hoppar. Happy Baby Hoppdjur har en sitthöjd på 25 centimeter. Man rekommenderar leksaken från 18 månaders ålder och uppåt, med en maximal användarvikt på 25 kg.

Happy Baby Hoppdjur Drake

Tillsammans med hoppdraken så ingår det även en pump. Den här hoppdraken har ett relativt lågt pris och ligger lite under sina konkurrenter. Det finns något enstaka kundomdöme för den här leksaken på nätet, där det beskrivs att hoppdraken är uppskattad av barn i alla åldrar.

HOPPIMALS HOPPDJUR HÄST

Det här hoppdjuret från Hoppimals är en av de få hopp-hästar som säljs i Sverige just nu. Hoppimals Hoppdjur Häst är lite dyrare än de flesta hoppdjur hos konkurrenter. Samtidigt så inger den dock en lite mer kvalitativ och gedigen känsla. Den är tillverkad i ett tjockt och tåligt gummimaterial som också är fritt från PVC och ftalater.

Hoppimals Hoppdjur Häst

KOLLA PRISET HOS

Tillsammans med hopp-hästen så medföljer det även en pump, med vilken man lätt pumpar upp den och sedan justerar hårdheten. Hopphästen går att använda både utomhus och inomhus, med en rekommenderad ålder från 12 månader och uppåt.

Planerar du att köpa en hopp-häst till ett barn som gillar hästar kan vi även passa på att rekommendera vår testguide av käpphästar.

HOPPIMALS HOPPDJUR HUND

Det populära hoppdjuret i serien Hoppimals finns även som en gullig hund. Kanske är ditt barn väldigt förtjust i hundar? Då är den här hopphunden det solklara valet. Hopphunden finns att välja i färgerna gul eller grå.

Hoppimals Hoppdjur Hund

KOLLA PRISET HOS

Även hopphunden är rekommenderad från 1 års ålder och uppåt, och i paketet så medföljer det även en pump. Även den här hopphunden från Hoppimals är lite dyrare än sina motsvarigheter hos konkurrenter, det högre priset kan dock motiveras av att det är just en hund.

KREA HOPPDJUR KO

Här är ytterligare en hoppko från märket Krea. Krea Hoppdjur Ko går att välja i flera olika färger, bland annat lila, mörkblå, grön och vit. Den här hoppkon rekommenderas för lite äldre barn än övriga hoppdjur i testsammanställningen, från tre år och uppåt.

Krea Hoppdjur Ko

Hoppkon är 50 cm lång och har en maximal användarvikt på upp till 50 kg. Krea Hoppdjur Ko går att använda både inomhus och utomhus. Tillsammans med hoppkon så medföljer det även en pump för smidig och enkel pumpning.

MER OM VINNAREN I TESTGUIDEN

Vinnaren i vår testguide av hoppdjur är KidZZfarm Hoppkossa Bella. Med den får man ett hoppdjur till ett riktigt bra pris, med en hög grad av kundnöjdhet och som dessutom är väldigt fint designad. I övrigt så lyfter vi även fram Gerardo Toys olika hoppdjur som ett bra val, de flesta kunder är nöjda och det finns en stor bredd i olika typer av olika djur att välja bland.

KÄLLOR OCH TESTER VI LÄST