ANTI AGE-KRÄM

BÄSTA ANTI AGE-KRÄM

När du blir äldre upplever du ofta att ansiktet ser tröttare ut och du får fler och fler rynkor. Anti age-krämer slätar till huden och gör den len och mjuk. Men det kan du göra något åt genom att använda dig av en anti age-kräm.

Kollage av anti age-krämer

Vi tittade på sju olika sorters anti age krämer och utvärderade vilken som var bäst. Det finns många aspekter att tänka på innan du väljer en kräm, till exempel vilken typ av hy du har. En del sorter är bäst för torr hy andra för fet hy. Vi valde att ta med krämer som passar de flesta hudtyper. Vi baserade vårt resultat dels på hur användarrecensioner upplevde krämerna samt undersökte vilka sorter som är populärast hos konsumenterna.

BIOTHERM BLUE THERAPY AMBER ALGAE REVITALIZE DAY – TESTVINNARE

Biotherm Blue Therapy Amber Algae Revitalize Day kom etta i vår granskning av olika tester av anti age kräm. Denna hudkräm riktar sig till dig som börjar se begynnande ålderstecken och vill förhindra att de blir mer synliga. Den här anti age krämen ger din hud ny fuktighet och mycket energi. Krämen innehåller en mängd olika ingredienser, bland annat planktonextrakt. När du använder produkten kommer du att uppleva hur huden kännas slätare, mjukare och får ny fuktighet. Det blir en härlig känsla av liv och skönhet. Det är en mycket bra produkt att börja med när du känner att åldern börjar att ta ut sin rätt och du vill minska synliga tecken på det. Du kan också komplettera med en nattkräm, vilket gör att du kan använda denna produkt under dygnets alla timmar.

BIOTHERM BLUE THERAPY AMBER ALGAE REVITALIZE DAY

Biotherm Blue Therapy Amber Algae Revitalize Day

Denna produkt blev populärast då den gav otroligt bra resultat och är väldigt populär bland konsumenterna. Krämen benämns som lyxig, väl värd sina pengar och att den fungera mycket bra på all slags hud, från kombinationshud till känslig hy. Fördelarna som även lyfts fram är att ingen foundation behövs, att den ger lyster och att den inte kladdar. Doften är diskret, vilket benämns som positivt. Den ger också lite färg vilket passar utmärkt i vårt nordiska klimat. Söker du en anti age kräm som även kan ersätta dina övriga krämer och foundations bör du prova Biotherm Blue Therapy Amber Algae Revitalize Day.

CELLULAR HYALURON FILLER FIRMING DAY CREAM

Cellular Hyaluron Filler Firming Day Cream kom på andra plats. Det är en kräm som, precis som vår etta, har fått högt betyg av användarna. Den består av en rad olika ingredienser som är hudaktiva, vilket minskar rynkorna i ansiktet, men även på din hals och dekolletaget. I krämen finns bland annat ämnen som kreatin, hyaluronsyra och magnoliabarexkrakt. Eftersom den även innehåller UVA- och UVB-filter med solskyddsfaktor 15 (SPF15) ger den skydd mot den skadliga strålningen, vilket innebär att du i viss mån i vardagen inte behöver tänka på att använda en extra solkräm i ansiktet. Denna kräm gör huden mer elastisk, vilket reducerar rynkor och den ökar även processen med att förnya cellerna. Det innebär att huden känns fräschare och renare, tack vare den regenererande verkan krämen har.

CELLULAR HYALURON FILLER FIRMING DAY CREAM

Nivea Cellular Hyaluron

Ansiktskrämen minskar de begynnande ålderstecknen och reducerar de rynkor och fina linjer som redan finns. Därför är den ett bra val om du vill se fin och frisk ut. Att krämen är enkel att applicera och att den inte känns kladdig upplevs också som en stor fördel. Andra egenskaper som påpekas som positiva är den diskreta doften och att den är dryg. Där andra krämer kan irritera och skapa röda märken upplevs denna som behaglig och len. Det absorberas snabbt i huden och ger en välgörande och mjuk känsla. Den varken svider eller gör ont. Vi håller med om vad andra konsumenter har sagt och tack vare det och för dess lyxiga känsla förtjänar denna produkt en hög position.

WHITE MAGNOLIA CREAM ABSOLUTE

White Magnolia Cream Absolute kommer i en guldfärgad burk och är en lyxig anti age kräm som gör allt för att avlägsna hudens olika ålderstecken och återge huden ett lysande skimmer. Efter fyra veckors användande av produkten upplevs huden som fastare. Den rekommenderas främst till mogen hud där användaren är 50 år eller äldre. Krämen innehåller oljor som arbetar med hudens fasthet och de är bland annat pion extrakt, magnolia, litchi extrakt, mango, rhodoila crenulata och sheasmör. Oljorna gör även att huden upplevs som att den blir mer fyllig. Anti age krämen har även en lugnande effekt på huden och gör så att huden får en jämnare ton. Denna kräm har en mjuk och behaglig doft som inte överväldigar.

WHITE MAGNOLIA CREAM ABSOLUTE

White Magnolia Cream Absolute

Det finns köpare som använt den här anti age-produkten i många år och som inte kan tänka sig att gå över till något annat märke. De har bara positivt att säga om trean. Det är superlativ som fantastiskt och bästa ansiktskrämen någonsin som många kunder har använt när de har tillfrågats om den. Det har inneburit att den har fått höga betyg med både fyra och fem stjärnor från de allra flesta kunder och därför hamnar denna produkt på tredje plats i vår granskning av anti age krämer.

NEEDLES NO MORE

Needles No More tillhör den senaste generationen av anti age-behandlingar som tar till vara på fördelarna med botoxinjektioner. Du behöver inte längre använda nålar för att få effekten av botox tack vare den nya tekniken som här går till botten med underliggande orsaker till linjer och rynkor. Denna unika kräm fungerar så att den hindrar kommunikationen till de muskler som gör att uttryckslinjer bildas.

NEEDLES NO MORE

Needles No More

Hudkrämen förhindrar på så sätt att linjer och rynkor bildas. Ännu bättre resultat blir det för att produkten stoppar skadliga aktiviteter bland musklerna. De huvudsakliga ingredienserna är magnesium som förhindrar kontraktion och adenosin som har en lugnande effekt. Den här är ett bra val för dig som vill testa någonting nytt och oprövat. Nu finns det en möjlighet att använda en botoxliknande produkt i din dagliga skönhetsrutin. Många anser att produkten är revolutionerande.

UV-DEFENCE SPF ANTI-AGEING SUN CREAM

UV-Defence SPF Anti-ageing Sun cream från Filorga är en produkt med hög solskyddsfaktor. Genom det effektiva skydd mot solen som den regelbundet ger påverkas hudens åldrande. Nu tar det längre tid innan den blir gammal och torr. Hudkrämen får hyn att mjukna och kämpar emot faktorer som påskyndar synliga tecken på ålder om ingenting görs.

UV-DEFENCE SPF ANTI-AGEING SUN CREAM

Filorga UV-Defence SPF Anti Ageing

Varumärket Filorga är skapat av en fransk läkare vid namn Michel Tordjman. Varumärkets produkter erbjuder hudvård för dig som vill ha resultat som syns utan att du behöver genomgå några kirurgiska ingrepp. Denna kräm gör skönhetsoperationer onödiga och är ett klokt val. Även för dig som redan gått igenom en operation och vill förlänga effekten är den här hudkrämen att föredra. Stryk ut rikliga mängder över ansikte och hals. Det ska göras senast 15 minuter innan du vistas i solen.

SKIN ABSOLUTE DAY FRÅN FILORGA

Skin Absolute Day har tagits fram av Filorga för att vara en anti age dagkräm som med stor effektivitet förbättrar hudens celler. Tillverkaren har lagt vikt på att den både ska kännas bra och lukta gott. Om du känner att din hud inte längre ser lika bra ut så finns det nu en lösning. Linjer, fläckar, slapp hud och andra vanliga ålderstecken reduceras och kommer inte längre att kännas besvärande.

SKIN ABSOLUTE DAY FRÅN FILORGA

Filorga Skin Absolute Day

Snart får du en känsla av att vara yngre än din egentliga ålder. Bäst resultat kan du uppnå om du använder krämen på morgonen. Att dessutom använda en motsvarande nattkräm ger ett optimalt och väl rekommenderat resultat. Det är en uppskattad dagkräm som gör dig ljusare till sinnes. Du har en möjlighet att känna dig ung och pigg med fin, skyddad hy.

INTENSIVE DAILY SERUM FRÅN JOHN MASTERS ORGANICS

Intensive Daily Serum från John Masters Organics är en särskilt hälsosam hudkräm. Den är tillverkad av kakaduplommon. Det är en av världens viktigaste källor till c-vitamin. Det här lätta dagliga serumet kommer att ha stor betydelse för din strävan efter att bromsa upp vanliga ålderstecken. Innehållet ger en naturlig hudfärg samtidigt som mörka fläckar, fina linjer och rynkor inte längre kommer att synas lika tydligt.

INTENSIVE DAILY SERUM FRÅN JOHN MASTERS ORGANICS

John Masters Organics Intensive Daily Serum

Du får även ett mycket effektivt skydd mot faktorer som vanligtvis skyndar på dina ålderstecken. Nyttjandet av denna produkt för med sig att du ser yngre ut än din egentliga ålder och det är någonting som många vill uppnå. Det bästa resultatet får du genom att du använder hudkrämen både morgon och kväll och applicerar den på noga rengjord hud.

VÅR TESTVINNARE

När det gäller anti age krämer finns det som sagt en rad olika aspekter att ta hänsyn till. Det beror inte bara på vilken hudtyp du har utan även din ålder, om det är för hela ansiktet eller kanske bara för ögon eller hals. Om det till exempel är partiet runt ögonen som du behöver en kräm kanske du bör titta på serum för just ögon. Ju tidigare du börjar att ta hand om din hud i ansiktet desto mer elastisk och fast håller den sig upp i åldrarna. Det är en av anledningarna varför vi har valt Biotherm Blue Therapy Amber Algae Revitalize Day som bäst i test. Denna hudkräm riktar sig till dig som vill minska begynnande ålderstecken och ge din hud ny fuktighet och mycket energi.

KÄLLOR OCH TESTER VI LÄST (INHÄMTAT 2021)