ANSIKTSBORSTE

BÄSTA ANSIKTSBORSTE 2021

En ansiktsborste är en utmärkt produkt för att rengöra och fräscha upp huden i ansiktet. Genom att använda sig av en elektrisk ansiktsborste så får man en långt mycket mer noggrann rengöring än om man tvättar sig för hand.

kollage av ansiktsborstar

Många av ansiktsborstarna är vattentäta vilket gör att de kan användas som en del av den dagliga duschrutinen. De billigare ansiktsborstarna har funktioner såsom vaibration och rotation av borsten medan de dyrare kan vara såpass avancerade att de värmer upp och sedan kyler av huden som behandlas.

FOREO LUNA MINI 2 – TESTVINNARE

Foreo Luna Mini 2 är en elektrisk ansiktsborste med ett smidigt format, med borstar i silikon som ger en mycket hygienisk rengöring. Foreo Luna Mini 2 har borstar/taggar med olika tjocklekar som passar olika bra för olika hudtyper och områden i ansiktet. Ansiktsborsten går att använda hur många gånger som helst, tillverkaren garanterar att borsthuvudet håller en hel livstid. Man behöver alltså aldrig byta borsthuvud på Foreo Luna Mini 2. Ansiktsborsten drivs med laddningsbart batteri och man kan justera pulseringarna till åtta olika intensitetslägen.

Foreo Luna Mini 2

Batteriet räcker dessutom riktigt länge. En timmes laddning av batteriet ger möjlighet att använda ansiktsborsten upp till 300 gånger. Många av kunderna som använt Foreo Luna Mini 2 är nöjda med produkten och resultatet som den ger. Kunder beskriver hur ansiktsborsten snabbt och effektivt gör huden riktigt ren. Övriga positiva synpunkter är att batteriet håller länge på varje laddning, att den är lätt att använda och att den också fungerar bra för känslig hy. Det huvudsakliga negativa som framförs kring Foreo Luna Mini 2 är att den är lite för dyr.

FOREO UFO 2

Foreo UFO 2 är en avancerad ansiktsborste som utöver en pulserande borstning av ansiktet även värmer upp och kyler av huden. Ansiktsborsten når en temperatur på 45 grader under uppvärmningsfasen, något som vidgar porerna och får ansiktsmusklerna att slappna av. Därefter kyler Foreo UFO 2 ner huden vilket minskar svullnaden i ansiktet och hjälper till att dra igen porerna. De olika ansiktsbehandlingarna som går att välja bland med Foreo UFO 2 kombineras även med LED-ljus som ger unika hudvårdsegenskaper, till exempel lyster, anti-ageing och motverkande av åldrande.

Foreo UFO 2

Ansiktsborsten kombineras med ett flertal olika ansiktsmasker som går att köpa till, exempelvis ansiktsmaskerna Acai Berry, Call it a Night och Make my Day. Foreo UFO 2 parkopplas till din mobiltelefon via Bluetooth. Genom appen kan du sedan välja behandling och styra när den ska startas. Ansiktsborsten är 100% vattentät och laddas via USB. Flera kunder som använt sig av Foreo UFO 2 har lämnat högsta möjliga betyg för produkten. Man beskriver hur den ger en lyxig spa-känsla, att den ger en strålande hy och snabba resultat. Någon enstaka kund har lämnat ett lågt betyg för produkten och tycker att den har dålig batteritid och att det är dåligt att man inte kan använda Foreo 2 utan masker eller med egna masker.

BRAUN FACESPA PRO 912

Med Braun FaceSpa Pro 912 får man en ansiktsborste som även går att använda som epilator och för att massera in krämer och serum i ansiktets hud. De olika funktionerna får man genom att koppla på de medföljande munstyckena som består av en ansiktsborste, ett microvibrations-huvud och en epilator som fångar upp även de minsta små hårstråna. Braun FaceSpa Pro 912 är helt vattentät vilket gör att man med fördel kan använda den i duschen.

Braun FaceSpa Pro 912

Ansiktsborsten går att använda dagligen och pulserar var 20e sekund, vilket ger dig en påminnelse varje gång det är dags att flytta den till ett nytt område att rengöra. Braun FaceSpa Pro 912 drivs med hjälp av laddningsbara batterier och laddas smidigt efter användning i den medföljande dockningsstationen. Flera kunder har lämnat positiva omdömen för Braun FaceSpa Pro 912 på nätet. Bland annat beskrivs den tillhörande epilatorn som väldigt effektiv.

BEURER ANSIKTSBORSTE FC45

Beurers Ansiktsborste FC45 är en budgetvariant bland ansiktsborstarna, som trots sitt låga pris ger väldigt mycket för pengarna. Ansiktsborsten är vattentät vilket gör att den går att använda i duschen och ansiktsborstningen justeras genom två olika hastigheter. Beurer Ansiktsborste FC45 är batteridriven och drivs med hjälp av två stycken AAA-batterier. Förvaringen för ansiktsborsten är smidig, i och med att den är utrustad med en upphängningsring nertill så kan man enkelt hänga upp den på en krok efter varje användning.

Beurer Ansiktsborste FC45

Bland kunderna som använt sig av Beurer Ansiktsborste FC45 så tycks flera nöjda. Kunder beskriver hur den gör att huden känns ren och fräsch, att den är skonsam mot känslig hy och att den är lätt att förvara och hålla ren.

REMINGTON REVEAL FC1000

Remington Reveal FC1000 är en kompakt ansiktsborste som rengör huden i ansiktet genom en roterande och vibrerande borste. Beroende av vad du har för behov för din ansiktshud kan du välja mellan tre olika hastigheter. Var 20e sekund så pulserar ansiktsborsten, vilken ger dig en signal om att det är dags att flytta den till ett nytt område att rengöra. Genom att ansiktsborsten är vattentät så kan man använda den under tiden som man duschar.

Remington Reveal FC1000

Remington Reveal FC1000 drivs med hjälp av laddningsbara batterier, där varje laddning räcker i upp till 30 användningar. Remington Reveal FC1000 har en relativt hög kundnöjdhet bland kunder som använt sig av ansiktsborsten. Bland annat beskrivs det hur den ger ansiktet en fin lyster, att den gör huden len och ren och att den är prisvärd.

MER TESTVINNANDE ANSIKTSBORSTEN

Vinnaren i vårt test av ansiktsborstar är Foreo Luna Mini 2. Här får man en riktigt effektiv ansiktsborste i ett smidigt format, som ger ett fantastiskt bra resultat. Letar man efter ett billigare alternativ så kan vi rekommendera Beurer Ansiktsborste FC45 som ett väldigt prisvärt budgetval.

En annan hygienprodukt som underlättar vardagen är en eltandborste. Läs vårt test av eltandborstar om du vill veta mer.